news

lunes, 8 de noviembre de 2010

Obras de Sharon Kallis en Cacis

L'artista canadenca Sharon Kallis guardonada amb els premis 2010 de Greegirg Artist Mayor's Art Award In Field Of Craft design (Canada)i amb el premi 2010 Lillian Elliot Award For Excellence in Fibercoats(USA)i becada per el British Columbia Arts Council Professional Devolopment Grant, ha estat realitzant durant un mes dues escultures en plena Natura i amb materials trobats al bosc del Centre. Les seves obres resten exposades al mateix bosc i que ara ja formen part de les obres permanents de Cacis. La seva inspiració ha estat l'arquitectura amb pedra seca que ha trobat als voltants del Centre i que ha volgut representar amb materials vegetals simulant els mateixos dibuixos que fa la pedra.
La seva tècnica impecable ha transformats diferents plantes en veritables obres d'art, teixits i mosaics en perfecta armonia.
La artista canadiense Sharon Kallis que ha sido premiada este 2010 con los premios Greegirg Artist Mayor's Art Award In Field Of Craft design (Canada)y el premio 2010Lillian Elliot Award For Excellence in Fibercoats(USA)y becada por el British Columbia Arts Council Professional Devolopment Grant ha estado realizando durante un mes dos esculturas en plena naturaleza i con materiales encontrados en el bosque del Centro. Sus obras estan expuestas en el mismo bosque i ahira forman parte de las obras permanenetes de Cacis. Se ha inspirado en la arquitectura en piedra seca que ha encontrado en los alrededores del Centro i ha querido representar con materiales vegetales simulando los mismos dibujos que presenta la piedra.
Su impecable técnica ha transformado diferentes plantas en verdaderas obras de arte, tejidos y mosaicos en perfecta armonia.