news

lunes, 23 de septiembre de 2013

Tercer Encontre D'art i NaturaIII ENCONTRE D’ART I NATURA

LÍQUENS

Diumenge 29 de setembre / inauguració a les 12:30 


CACiS presenta la tercera edició dels “Encontres d’Art i Natura”, les dues anteriors es van fer amb la col·laboració dels “ Amics de la Colònia”, dins dels actes festius que es feien cada any en aquesta antiga Colònia tèxtil de Calders.
 Els Encontres d’aquest any creixen amb  el desig de ser  trobada anual de l’Art Efímer de Catalunya en l’entorn natural.
L'objectiu primordial consisteix en convocar a diferents artistes per realitzar una obra in-situ amb elements naturals recollits en el lloc o treballs fets amb relació al tema escollit, proposant  la col·laboració, intercanvi i reflexió sobre art i el medi ambient. Prenent com a eix conceptual els “Líquens, es proposa realitzar una intervenció estètica que assenyali la seva importància, en relació a la qualitat de l'aire i el medi ambient.

Els Encontres d’aquest any reuneixen a uns 13 artistes, majoritàriament del territori ;

·         Grup Portolà format per; Anna Vila, Brigitte Delouis, Maria Martorell, Margarita Mascaró i Àlex Palau  (Barcelona)

·         Rafa Normal (Manresa)
·         Mónica Campdepadrós (Girona)
·         Roser Oduber (Calders)
·         Pep Espelt (Berga)
·         Ramon Brichs
·         Laura Bataller i Aurora Lagattuta (Manresa i Chicago) amb la veu de Celeste Alias (Artés) amb la música de
·         Periko Raspa (Calders)
·         Txema Rico (Artés)

Alguns d’ells i elles  repetidors i repetidores de les anteriors edicions .

.
Una proposta que ens permet apreciar i tenir cura del medi ambient i descobrir l'art amb una mirada social, creativa i d'inclusió.  

Aquest any dues empreses del territori amb col·laborat  ; Safisa (empresa de cintes situada a Sant Fruitos de Bades, www.spiral-safisa.es) 
i Tejidos Bages (empresa tèxtil de lli situada a Manresa, http://www.tejidosbages.com/)


Programa d’Activitats dels “Encontre D’Art i Natura 13”

29 de setembre :
                                12:30 Inauguració dels Encontres
                               12:45 Vermut
13:00 Actuació de dansa Centre” de Laura Bataller  i  Aurora Lagattuta amb la veu de   Celeste Alias/ aquesta actuació és un tast del que es podrà veure a la tarda a CACiS

18:30 a CACiS amb el nom de Ripples actuació de dansa amb Laura Bataller, Aurora Lagattuta amb la veu de Celeste Alias, amn la música de “El museu del ahora” de Nacho Tarrès i el text de Pablo Friedlander
20:00 Final de la jornada