news

viernes, 24 de octubre de 2014

Taller de reconstrucció d'una barraca de vinya

TALLER de RECONSTRUCCIONS DE PEDRA SECA  DIES 15 i 16 de novembre
Dos dies de plena activitat per recuperar una construcció de pedra seca amb el suport de Valentí Escalé.  De mica en mica anem restaurant el patrimoni que tenim seguint amb la filosofia de sostenibilitat de CACiS , legant al les genarcions futures aquestes construccions de gran valor arquitectònic que pertanyen a la cultura Mediterrànea.
Dos días de plena actividad con los alumnos y el profesor de los Talleres de Piedra Seca. Poco a poco vamos restaurando el patrimonio que tenemos siguiendo con la filosofía de sostenibilidad de CACiS, alegando el las genarcions futuras estas construcciones de gran valor arquitectónico que pertenecen a la cultura Mediterranea
La pedra seca és un patrimoni cultural, arquitectònic, artístic i ecològic. Es un exemple de confluències cap a models sostenibles i equilibrats reflex de les línies de treball de CACIS.
En un cap de setmana es vol fer una aproximació practica a les tècniques de construcció amb pedra seca, cercant els valors arquitectònics d’una tecnologia ancestral i acostant-se al medi natural d’una manera ludico-pràctica, equilibrada amb l’entorn. S’ha planificat la reconstrucció d’una barraca de vinya i dels marges propers alhora que es fa una petita intervenció en la vegetació que envolta a la barraca.

para más información

http://cacispedraseca.wordpress.com/