news

lunes, 16 de agosto de 2010

Performance Find .Move.Love






Més de cent persones van gaudir d’una nit divertida i diferent. Una nit amb Celeste Alías (veu) i Santi Careta (guitarra) acompanyant la performance de l’artista , coreògrafa i ballarina de Singapur Joey Chua Poh Yi. El públic va seguir una actuació interactiva on tothom va quedar satisfet i emocionat .
L’actuació es va dividir en tres moments; Una primera actuació dels músics que van interpretar dues cançons de música negra vestits de blanc fent temps fins que arribés la negra nit . Llavors neix la petita dansa d’un ocell . L’ocell (Joey) demana la complicitat del públic per sortir del seu niu i ballar fins l’escenari on crea amb els dos músics una esplèndida coreografia de sons i moviments.
Más de cien personas pudieron degustar de una noche divertida y diferente. Una noche con celeste alías (voz) y Santi Careta (guitarra) acompañando la performance de la artista, coreógrafa y bailarina de Singapur Joey Chua Poh Yi. El público siguió una actuación interactiva donde todos quedaron satisfechos y emocionados.
La actuación se dividió en tres momentos; Una primera actuación de los músicos que interpretaron dos canciones de música negra vestidos de blanco haciendo tiempo hasta que llegara la negra noche. Entonces nace la pequeña danza de un pájaro. El Pájaro (Joey) pide al público su complicidad para salir del nido y bailando llega al escenario donde crea una espléndida coreografía de sonidos y movimentos.

Fotografies Ramon Creus