news

lunes, 31 de agosto de 2015

[INTER]CANVI

L'exposició Cronozona 1 es prorroga fins a octubre, CACiS durant el mes de setembre organitza una exposició col·lectiva a la Galeria Artèria d'Igualada.

Aquest any 2015 el centre realitza diferents activitats per celebrar el seu 7é aniversari. Per aquest motiu ha creat [INTER]CANVI un programa per promoure projectes i artistes de CACiS, una proposta d'exposicions en altres espais, galeries i centres nacionals i internacionals per  a la difusió dels nous llenguatges contemporanis relacionats amb l’ecologia i el medi natural.
 
Aquesta exposició de la galeria Artèria ens mostra el treball de 19 artistes  compromesos amb l’entorn que reivindiquen un canvi de model. Cada autor escollit interpreta la realitat des de diferents àmbits de la creació, des l’observació, des de la crítica, a partir de tècniques i expressions personals ens parlen del seu entorn i les singularitats d’un món global. 


 Antonio de Almeida - Hélène Barrier - Sofia Beneteau - Angélica Chávez  - Vagaram Choudhary- Florencia De Titta - Masaya Eguchi - Rosa Gema - Kataro Isobe - Hiroomi Ito - Mari Ito - Lucia Loren -Tatiana Méndez - Mitsuki Noguchi - Ruben Ochoa - Tomokazu Shimizu - Snowy - Naomi Hermanus i Ruben van Kleveren
 
Inaguració el dijous del 10 de setembre a les 20h
exposició que dura fins al 17 d'octubre