news

jueves, 21 de octubre de 2010

Actuació de Parinama el dissabte 9 d'octubre


Presentació PARINAMA a CACIS from PARINAMA on Vimeo.

La peça de presentació de parināma mostra mitjançant la dansa, el moviment lliure, la veu i l’experimentació sonora el concepte de la impermanència i el canvi constant. Les diferents escenes d’aquesta estaven totalment integrades en el paisatge que les acollia. La seva progressió reflectia els diferents estats de l’existència de l’ésser humà. La presentació va durar uns quaranta minuts.

La pieza de presentación de parināma muestra mediante la danza, movimiento libre, la voz y la experimentación sonora, el concepto de la impermanencia o del cambio constante. Las diferentes escenas estaban totalmente integradas en el paisaje que las acogía. Su progresión reflejaba los diferentes estados de la existencia del ser humano. La presentación duró cerca de 40 minutos.

The piece of parināma show the concept of impermanence or constant changes by dance, movement, voice and sound experimentation. The different scenes were fully integrated into the landscape. Their progress reflected the different stages of the existence of human beings. The presentation was about 40 minutes.