news

miércoles, 18 de enero de 2012

ÀNiAM projecte escollit per realitzar al 2012

Residencia durante el mes de marzo
 ÀNiAM (Acostament Noves i Arrelades Músiquesés un projecte musical que suposa un punt de trobada entre la tradició i l’avantguarda, un espai compartit entre suggerents sonoritats d’arrel bàsicament mediterrània i també d’altres cultures. Sumem els sons tradicionals d’instruments com l’oud, baglama, bansuri, darbuka, cajón, mandolina, sac de gemecs, guitarra, etc. amb ritmes electrònics i ambients sonors aconseguits mitjançant l’experimentació, la síntesi d’audio i d’altres aspectes que la tecnologia actual ens ofereix, tot fet amb cura i elegància. És el que anomenem artesania digital. El resultat es un so sofisticat i tradicional alhora, unint modernitat i tradició. 
Què fem? Construim ponts entre cultures, per intentar avançar cap a un futur amb més consciència. 
Utilizem el saber acumulat en el patrimoni musical de diverses cultures per difondre emocions i sensacions que a tots ens afecten. Pretenem fer més accessible aquest patrimoni musical modernitzant-lo amb l’utilització d’instruments contemporanis però mantenint-ne l’essència. Volem fer un projecte fet a Catalunya però amb vocació internacional.
 Format per tres músics a l'any 2010; Albert Giménez ( bansuri, sintetitzadors, clarineau ),Joan Miró ( oud, baglama, guitarra, ney, mandolina )i David Sitges ( cajón, udu, bateria, guitarra ). egosumtu està format per 3 músics professionals de diferents àmbits i estils. Cal dir que que aquest és un nou projecte i que es troba inmers en la fase de creació i producció. 
Pertant encara no hem editat cap disc i no tenim gaire història com a grup. - http://www.enderrock.cat/sona9/grup/250/egosumtu