news

miércoles, 20 de octubre de 2010

El Cadaver Exquisit - La Nit de DifuntsAmics i amigues
Ja està en marxa el següent workshop de coccions experimentals i rituals artístics. Aquest vegada, unificarem la construcció d’un forn anagrama com a peça escultòrica amb les arts tradicionals del Dia de Difunts .
No tan sols treballarem les coccions ceràmiques amb elements naturals , també ho complementarem amb una visió creativa de les seves possibilitats escèniques .
Fabricació de bombes de fum de colors
Preparació d’un escenari – altar
Posta en escena de tot el treball realitzat
¡Honrem als nostres “muertitos” amb art i foc!
Els artistes Eve Arizala i Wali Hawes són dos grans experimentadors del foc i ens proposen el projecte EL CADAVER EXQUISIT, on els assistents han de participar en la creació d’un cos-forn per re-visitar als nostres morts i donar-li vida de forma lúdica, mitjançant una escenificació de llum i color.
La proposta comença el matí del dia 30 d’octubre i culmina amb una festa –inauguració la nit del 31 a CACIS Centre d’Art contemporani i sostenibilitat El Forn de la Calç de Calders .
Preus i opcions
• El preu dels dos dies complerts d’aprenentatge, el material i dues nits de allotjament inclòs en una casa rural és de 170€
• El preu per un sol dia sense allotjament 70€ menjar inclòs
• El preu per l’acte de la nit de festa de la Nit de Difunts, amb castanyes i mistela 10€ ( inici a les 22:00 del 31 d’octubre)
Per més informació o fer les reserves podeu trucar al 93 8202332 , al 646601580 o al mail info@cacis.cat
http://cacisforndelacal.blogspot.com

Amigos y amigas,
Ya está en marcha el siguiente workshop de cocciones experimentales y rituales artísticos. Esta vez, unificaremos la construcción de un horno anagama en calidad de pieza escultórica a las artes en torno a la tradición del Día de Difuntos.
No solo trabajaremos las cocciones cerámicas con elementos naturales, sino que además lo completaremos con una visión creativa de sus posibilidades escénicas:
• fabricación de bombas de humo de colores
• preparación de un escenario-altar
• puesta escena de todo el trabajo realizado
¡Honremos a nuestros muertitos con arte y fuego!
Los artistas Eve Arizala y Wali Hawes, son grandes experimentadores y conocedores del fuego, y nos proponen el proyecto:
CADÁVER EXQUISITO, en el que sus participantes se implican en la creación de un cuerpo-horno para revisitar nuestros muertos y darles vida de forma lúdica, a través de una puesta en escena a toda luz y color. La propuesta tendrá su inicio en la mañana del 30 de octubre y culminará en una fiesta-inauguración la noche del 31, en el CACIS Centro de Arte Contemporáneo y Sustentabilidad del Forn de Calç
Precios y opciones.
• El coste por los dos días completos de aprendizaje, el material y dosnoches de alojamiento incluido en una casa rural es de 170e
• El precio por un día sin alojamiento 70€ comida incluida
• El precio para asistir y disfrutar de la fiesta , castañas i mistela de la Noche de Difuntos 10€ ( inicio a las 22:00 del 31 de octubre)
Para más información debéis poneros en contacto a través de,
info@cacis.cat tel.646601580 http://cacisforndelacal.blogspot.com